Deltidsmedarbejder søges til voksenundervisning, Slagelse-afdeling

  • Deltidsjob
  • Fritidsjob
  • Studiejob
  • Slagelse

Flyers

Flyers ApS søger en engageret studentermedhjælper/deltidsansat til lettere undervisnings- og aktivitetsopgaver i beskæftigelsesprojektet: ”Job i Transportbranchen”.

Om stillingen: Vi søger hurtigst muligt en, der kan varetage undervisnings- og aktivitetsdage i vores kursusforløb for ledige, som ofte har andre udfordringer end ledighed. Stillingen er på 12 – 18 timer pr. uge, fordelt på 1 – 2 hverdage i tidsrummet 8.30-14.00. Forberedelse kan ske hjemme eller på arbejdspladsen, hvor du har en kontorplads til rådighed. Stillingen er tidsbegrænset til maj 2025.

Undervisningen og aktiviteterne foregår i tæt samarbejde med projektets øvrige undervisere på mindre hold med 5-15 kursister. Dette er en spændende mulighed for at få erfaring med voksenundervisning, planlægning og udførelse.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en sundhedsfaglig, socialfaglig eller pædagogisk baggrund. Måske er du ved at være færdig med din bachelor eller har påbegyndt din kandidat. Har du en anden profil, som du synes kunne matche projektet, hører vi også meget gerne fra dig.
  • Har lyst til og mod på at arbejde i et projekt, hvor dagene sjældent ligner hinanden, og du brænder for at undervise. Erfaring vægtes, men er ikke et krav – oplæring tilbydes.
  • Er selvstændig og kreativ i forhold til undervisningens udformning.
  • Er imødekommende og tillidsvækkende. Du kender dine egne grænser og er god til at sætte dem.
  • Har en grundlæggende tro på, at alle kan bidrage med noget godt, og at det giver mennesker værdi at være en del af et arbejdsfællesskab.

Hvem er vi: Flyers ApS er en kursusvirksomhed, der specialiserer sig i at hjælpe ledige i job indenfor transportbranchen. Vores målgruppe er primært aktivitets- og jobparate kontanthjælpsmodtagere med sammensatte og komplekse problemstillinger. Kursisterne har forskellig baggrund med hensyn til etnicitet, alder og køn, ligesom de har forskellige ressourcer.

Vores personalegruppe har forskellig uddannelsesbaggrund og arbejdserfaring. Vi ser stor værdi i at bruge hinandens faglighed til at støtte kursisterne i deres vej ud på jobmarkedet og udvikle kurset.

Vores lokaler ligger på Odensevej 8 i Slagelse.

Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Forløbskoordinator og -ansvarlig i Slagelse, Janni Bartholin: janni@flyers-job.dk / tlf. 20694250
Projektansvarlig i Høje Taastrup, Asta Sommer: asta@flyers-job.dk / tlf. 20694253

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende så tøv ikke med at ansøge.
Send CV og ansøgning på mail til: janni@flyers-job.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

For at ansøge til dette job send dine informationer til janni@flyers-job.dk