Teknisk Montør

Websted Viso Systems Aps

Har du mod på deltidsarbejde eller studiejob inden for teknisk montage?

Virksomheden

Som kommende medarbejder hos Viso Systems får du mulighed for at arbejde i en internationalt orienteret virksomhed i vækst. Generelt i virksomheden er der et uformelt arbejdsmiljø, hvor der løftes i flok og man har det sjovt når man går på arbejde.

Jobbet

Som montagemedarbejder bliver du en del af en produktionsafdeling med to erfarne kolleger, som i fællesskab sikrer montagen af diverse dele og elementer til Viso Systems’ lysmålingssystemer.

Dine opgaver vil indebære samling af mekaniske og elektriske delkomponenter. Du skal være i stand til at følge de interne produktionsbeskrivelser så nøje som muligt.

Om dig

Vi mangler dig, som har hænderne og hovedet skruet rigtigt på, og er villig til at lære nyt. Du går til opgaverne med et positivt mindset samt kreativ tænkende da produkter og processer konstant er i udvikling. Du er selvstændig og kvalitetsbevidst.

Der kan der være forskellige indgangsvinkler til jobbet. Du kan være uddannet montør/montrice, el-tekniker, elektriker, elektronikfagtekniker, men du kan også være selvlært.

Derudover er det vigtigt, at du kan kommunikere og læse på dansk og engelsk, da det er en international virksomhed.

Kompetencer

·         Ansvarsbevidst og struktureret

·         Selvkørende, men kan også arbejde i teams

·         Kan fungere i et omskifteligt og til tider kaotisk miljø

·         Ønsker at bidrage til produktionens udvikling

Det praktiske

Stillingen er deltid inden for almindelig kontortid.

Der er tale om en løbende ansættelse, så send bare din ansøgning med det samme. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Interesseret?

Skriv en ansøgning til Christian Krause (christian.krause@visosystems.com)

For at ansøge til dette job send dine informationer til christian.krause@visosystems.com