Jobsøger

Enhver jobsøger der er på jagt efter et fritidsjob, ungarbejde, studiejob eller andet ufaglært arbejde der ikke kræver en faguddannelse eller en lang videregående uddannelse på CV’et, har god mulighed for at finde sit kommende job her på StartJob.dk!

StartJob.dk henvender sig netop til alle jobsøgere der leder efter ufaglært arbejde uanset om du er 15 eller 75 år, – og der er nu også mulighed for at oprette din egen CV-annonce, som gør det let for din kommende arbejdsgiver at finde dig. (Dine oplysninger vil kun kunne ses af registrerede brugere/potentielle arbejdsgivere af StartJob.dk)

Vi gør det nemmere for dig at finde dit nye job, da det er os der gør en del af det hårde arbejde med at surfe rundt på nettet og finde netop de jobs som kunne have din interesse. Du slipper dermed for selv at besøge de enkelte virksomheders jobsider en efter en, eller søge blandt de mange andre jobbanker der findes på nettet, men som ikke henvender sig specifikt til ungarbejdere og ufaglærte – som StartJob.dk gør!

Vi har også brugt meget tid på at finde gode eksterne links til virksomheder der ofte annoncerer ledige ufaglærte jobs, fritidsjob, studiejob, ungarbejde eller lignende. Alle links fører direkte til de respektive jobsider. Du finder dem lige HER!

Vi bestræber os ligeledes på altid kun at have aktive jobannoncer, så du ikke skal spilde tid på at besøge ‘døde’ links. (Hvis du mod forventning skulle støde på links der ikke længere er aktive, er du meget velkommen til at give os besked på info@startjob.dk – på forhånd tak!)

Du kan derfor regne med, at du som jobsøger altid vil kunne finde opdaterede annoncer på StartJob.dk’s jobsider der passer på følgende kriterier..:

  • Ufaglærte job
  • Ungarbejde
  • Fritidsjob
  • Deltidsjob
  • Studiejob
  • Sæson job
  • Sommerferieafløser
  • Juleassistance
  • .. og mange flere

I løbet af foråret og sommeren vil StartJob.dk også sætte speciel fokus på sommerassistance, sommerferieafløsere, sæsonjob m.v., da det er oplagte jobkategorier i forbindelse med ufaglærte og ungarbejde.
I den nærmeste fremtid vil der uden tvivl dukke en hel del jobannoncer op rundt omkring på nettet, som henvender sig til alle der søger efter et studiejob eller andet fritidsarbejde i forbindelse med sommerferien. Vi vil derfor forsøge at videreformidle så mange af disse annoncer som overhovedet muligt, således at alle besøgende på StartJob.dk kan forvente at finde et meget stort udbud af ferie-jobannoncer her på siden.

Brug af søgefunktionen Du kan bruge vores søgefelter til at søge på et enkelt ord, eller du kan kombinere det med en søgning i de forskellige kategorier, f.eks. ved både at vælge en jobtitel eller et bynavn indenfor en kategori.
På den måde kan du f.eks. søge efter job i bestemte kategorier i den/de byer der er indenfor et rimeligt geografisk område fra din bopæl.

– Prøv selv at søge i jobbanken blandt alle jobannoncerne!

God jobjagt!