Om StartJob.dk

StartJob.dk henvender sig primært til unge jobsøgere der leder efter et ufaglært job, et fritidsjob eller studiejob – eller andre ældre ufaglærte der blot søger en stilling der ikke kræver specielle kompetencer eller lange uddannelser.

Vi formidler kontakten mellem virksomheder eller privatpersoner, som har brug for en hjælpende hånd, og dem der søger efter et ufaglært job.

Det er gratis for både arbejdsgivere og jobsøgende at benytte StartJob.dk, da vi hovedsageligt er reklamefinansieret. Der er dog ligeledes mulighed for at tilkøbe ekstra synlighed for sine annoncer hvis det ønskes. Se mere her: VIP-service

StartJob.dk ønsker at samle så mange stillingsopslag som muligt med relevans for ufaglærte jobsøgere i Danmark i én og samme Jobbank. Derfor indhenter vi dagligt oplysninger på nettet om ledige stillinger og sikrer, at der kun fremvises aktive stillingsopslag.

Hvis man som virksomhed ikke ønsker at være synlige med ledige stillinger på StartJob.dk, kan dette oplyses til info@startjob.dk, og vi vil øjeblikkeligt fjerne evt. stillingsopslag fra portalen.

Uanset om du er jobsøger eller arbejdsgiver, håber vi at du vil få gavn af at benytte StartJob.dk. Har du spørgsmål eller ideer til ting der kan gøre vores portal bedre, er du mere end velkommen til at sende os en mail på info@startjob.dk.

Vi arbejder konstant på at udvikle StartJob.dk optimalt for brugerne.

Venlig hilsen

Mark Samson
StartJob.dk

Se også generelle betingelser samt vores brug af data og links